Jevents 2.x (Free Access)

Installation Error on Config page

Discuss JEvents 2.x for Joomla 1.5-2.5 here - club members can use the special club forum for faster response times.
Forum rules
When requesting support please follow these steps:

1. Update all JEvents add on's first, via the Joomla! Updater
2. Copy and Paste the JEvents Support Information from the JEvents Control Panel.
3. If you get a 500 error OR white page, enable Maximum Error Reporting in Joomla! Global Config and visit the page again, this should give you a more detailed error and help us provide a prompt response.

Postby danielbr » Sat Dec 15, 2012 1:41 pm

Hey all,
first of all a big thank you for creating such a great plugin. I would really like to use it on my webpage. However, I cannot get past the Configuration page. I'm using Joomla 2.5.8 and tried to install the lates version. Whenever I click on 'Save & Close' I return to the Configuration page with the message 'Config Saved. Please check configuration and save in order to use JEvents'. I've searched the forum but couldn't find any help.

I've been running the configuration also with Firebug enabled and it gives the following error message after I click 'Save & Close':
Image
http://i46.tinypic.com/2ekk5d5.jpg

Hope you can point me to the right direction for help! :)
danielbr
 
Posts: 2
Joined: Sat Dec 15, 2012 1:34 pm

Postby Tonyp » Sat Dec 15, 2012 4:30 pm

Hello,

What version of JEvents?

Do you have any type of caching enabled?

Regards
Tony
---------------------------------------
Feel free to PM me if you would like Custom Installs or Joomla! related work for a competitive quote.

User avatar
Tonyp
Team Staff
 
Posts: 23812
Joined: Tue Oct 12, 2010 9:12 pm
Location: Isle of Man

Postby danielbr » Sat Dec 15, 2012 5:07 pm

Hey,
thanks for the quick reply! I downloaded the latest version of JEvents just today - so 2.2. I suppose.

I don't have any other caching than the standard Joomla caching, if that's what you mean?

I really have no clue how to solve this and get JEvents to install...
danielbr
 
Posts: 2
Joined: Sat Dec 15, 2012 1:34 pm

Postby Tonyp » Sun Dec 16, 2012 6:48 pm

Hello,

Try a clean Install. See:

http://www.jevents.net/forum/viewtopic.php?f=17&t=10580

If that doesn't work try JEvents 3.0....

We have seen this issue a few times but it always just resol es it's self within 24hours.

Do you use a cloud based hosting? Do you use Cloudflare?

Regards
Tony
---------------------------------------
Feel free to PM me if you would like Custom Installs or Joomla! related work for a competitive quote.

User avatar
Tonyp
Team Staff
 
Posts: 23812
Joined: Tue Oct 12, 2010 9:12 pm
Location: Isle of Man


Return to Jevents 2.x (Free Access)

  • Who is online
  • View new posts
  • View unanswered posts
  • In total there is 1 user online :: 1 registered and 0 hidden (based on users active over the past 5 minutes)
  • Most users ever online was 94 on Tue Sep 01, 2009 12:33 am
  • Users browsing this forum: Bing [Bot]