JEvents 1.4

jevents is messing up my site!

Postby amritzfitz » Sat Jun 20, 2009 5:15 pm

i installed version 'JEvents 1.4.3RC2', i altered the email in the setting and added 3 categories June, July and August with 2 events for each category......

I checked the site by clicking preview in joomla and none of my page will work! the Home page works fine but thats it! Please can someone help me!?
amritzfitz
 
Posts: 7
Joined: Sat Jun 20, 2009 2:17 pm

Postby Geraint » Sun Jun 21, 2009 8:23 am

You shoudl use JEvents 1.5 for Joomla 1.5.
JEvents Club members can get priority forum support at the Support Forum. As well as access to a variety of custom JEvents addons and benefits. Join the JEvents club today!
User avatar
Geraint
 
Posts: 42811
Joined: Fri Feb 15, 2008 6:14 pm

Postby amritzfitz » Mon Jun 22, 2009 1:00 pm

I uninstalled the 1.4 version and loaded the 1.5 but I have the same problem! If i click on ANY link in the site it load a white page with the links on the left as if the css is not working properly!

any suggestions please as i fear i may have lost my site.
amritzfitz
 
Posts: 7
Joined: Sat Jun 20, 2009 2:17 pm

Postby Geraint » Mon Jun 22, 2009 2:15 pm

1. Disable the JEvents modules - then any problems will be limited to the JEvents menu items
2. Check your memory settings (in backend look at help=>system info and then the phpinfo tab) - if you only have 8M then this could be the problem. To fix search online for increasing php memory

Geraint
JEvents Club members can get priority forum support at the Support Forum. As well as access to a variety of custom JEvents addons and benefits. Join the JEvents club today!
User avatar
Geraint
 
Posts: 42811
Joined: Fri Feb 15, 2008 6:14 pm

Postby amritzfitz » Mon Jun 29, 2009 4:21 pm

thanks for your help.... i started my site again! I have since loaded the latest 1.5 version with its modules and they are all behaving at the moment. Thanks geraint.
amritzfitz
 
Posts: 7
Joined: Sat Jun 20, 2009 2:17 pm


Return to JEvents 1.4

  • Who is online
  • View new posts
  • View unanswered posts
  • In total there are 0 users online :: 0 registered and 0 hidden (based on users active over the past 5 minutes)
  • Most users ever online was 94 on Tue Sep 01, 2009 12:33 am
  • Users browsing this forum: No registered users