Jevents 2.x (Free Access)

Problem with buttons

Discuss JEvents 2.x for Joomla 1.5-2.5 here - club members can use the special club forum for faster response times.
Forum rules
When requesting support please follow these steps:

1. Update all JEvents add on's first, via the Joomla! Updater
2. Copy and Paste the JEvents Support Information from the JEvents Control Panel.
3. If you get a 500 error OR white page, enable Maximum Error Reporting in Joomla! Global Config and visit the page again, this should give you a more detailed error and help us provide a prompt response.

Postby bobgen » Sat Sep 29, 2012 1:25 pm

Hi,
when I select from menu JEvents (View by Month) works only 2 buttons on top of screen (Search and Jump to Month). That buttons is marked with green arrow on attached picture. Other buttons don't works.
What can be problem?
Thanks in advance.

Code: Select all
Joomla : 2.5.7
component_com_jevents : 2.2.7
module_mod_jevents_cal : 2.2.0
module_mod_jevents_filter : 2.2.0
module_mod_jevents_latest : 2.2.4
module_mod_jevents_legend : 2.2.3
module_mod_jevents_switchview : 1.5.5 b1770
plugin_search_eventsearch : 2.2.0


Buttons.jpg
Buttons.jpg (11.8 KiB) Viewed 233 times
bobgen
 
Posts: 5
Joined: Thu Jul 07, 2011 8:23 am

Postby Tonyp » Sat Sep 29, 2012 2:22 pm

Hello,

You say they don't work can you explain what doesn't work??

Regards
Tony
---------------------------------------
Feel free to PM me if you would like Custom Installs or Joomla! related work for a competitive quote.

User avatar
Tonyp
Team Staff
 
Posts: 23698
Joined: Tue Oct 12, 2010 9:12 pm
Location: Isle of Man

Postby bobgen » Sat Sep 29, 2012 2:56 pm

When I click to that buttons nothing happens.
It always comes back to the monthly review.

Bobgen
bobgen
 
Posts: 5
Joined: Thu Jul 07, 2011 8:23 am

Postby Tonyp » Sat Sep 29, 2012 8:25 pm

Link please?
---------------------------------------
Feel free to PM me if you would like Custom Installs or Joomla! related work for a competitive quote.

User avatar
Tonyp
Team Staff
 
Posts: 23698
Joined: Tue Oct 12, 2010 9:12 pm
Location: Isle of Man

Postby bobgen » Sun Sep 30, 2012 1:33 am

Yes, problem is with croatian (hr-HR) translating file. When I put my translating file all works fine.
bobgen
 
Posts: 5
Joined: Thu Jul 07, 2011 8:23 am

Postby carcam » Tue Oct 02, 2012 7:33 am

Translation files seems ok, what do you mean with "When I put my translating file all works fine"?

Did you get the Croatian translation from this link:

http://www.jevents.net/downloads/catego ... 5&start=20

?
¿Sabías que tenemos soporte en español para los miembros del Club de JEvents? ¡ÚNETE AHORA!
User avatar
carcam
Team Staff
 
Posts: 7094
Joined: Wed Aug 06, 2008 7:50 pm
Location: Almería

Postby bobgen » Tue Oct 02, 2012 7:49 am

Yes, I do.
bobgen
 
Posts: 5
Joined: Thu Jul 07, 2011 8:23 am

Postby carcam » Fri Oct 05, 2012 5:43 am

And can you please give more details about the problem with translations?
¿Sabías que tenemos soporte en español para los miembros del Club de JEvents? ¡ÚNETE AHORA!
User avatar
carcam
Team Staff
 
Posts: 7094
Joined: Wed Aug 06, 2008 7:50 pm
Location: Almería

Postby bobgen » Fri Oct 05, 2012 7:16 am

I do not know exactly what is the problem. When I did download and install the language file with standard procedure, JEvents not worked for me. This lack of functionality is described in the first post.
After that I took the English version of the ini language file turned them into hr-HR, translated and JEvent operating normally now.
The reason why that happens and what is really problem I didn't explored.
bobgen
 
Posts: 5
Joined: Thu Jul 07, 2011 8:23 am


Return to Jevents 2.x (Free Access)

  • Who is online
  • View new posts
  • View unanswered posts
  • In total there is 1 user online :: 1 registered and 0 hidden (based on users active over the past 5 minutes)
  • Most users ever online was 94 on Tue Sep 01, 2009 12:33 am
  • Users browsing this forum: Bing [Bot]