JEvents 1.5 (No longer actively supported)

SOLVED -clicking on link in calendar jumps to month view- no

JEvents 2.0 was launched over 2 years ago and the latest stable version is version 2.2 which will run on Joomla 1.5 and Joomla 2.5. JEvents 1.5 is therefore no longer actively supported - you should upgrade to JEvents 2.2+ as soon as possible.
Forum rules
Please include as much detail in any test or bug reports for JEvents 1.5 as possible.

First of all, check if you are running the latest available version of Joomla! and JEvents. Posts for issues, where both systems are not updated, will be ignored.

We need the following at least:

* PHP version (e.g. 5.2.5). Note: Support for PHP4 is discontinued.
* Joomla! version
* JEvents version
* Web Server software (Apache or IIS with version number if possible)
* Server Operating system (e.g. Linux, Windows, Solaris, Darwin ...)
* Database version
* memory_limit from your phpinfo
* Web browser and version

Please enable error reporting and include any error messages in your posting. You do this via the Joomla Configuration - set "error reporting" to "maximum" on the Server tab.

Finally, please describe the steps required to recreate the problem and also please enable error reporting and give us any error messages generated.

Postby mardulia » Wed Feb 08, 2012 10:45 pm

HI-
I just took over this site and it has some problems with the calendar. All the event titles in the calendar, beyond the month of Feburary, seem to be linked to the month of Feburary and not to their detail page. The titles in the current month are working fine. Hope you can help me with this!

The site is: http://www.wellfleetpreservationhall.org.

My system info:

PHP Built on: Linux marbella.directrouter.com 2.6.18-274.17.1.el5 #1 SMP Tue Jan 10 17:25:58 EST 2012 x86_64
Database Version: 5.1.56
Database Collation: utf8_general_ci
PHP Version: 5.3.10
Web Server: Apache/2.2.21 (Unix) mod_ssl/2.2.21 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4
Web Server to PHP interface: cgi-fcgi
Joomla! Version: Joomla! 1.5.15 Stable [ Wojmamni Ama Mamni ] 05-November-2009 04:00 GMT
User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.7; rv:10.0) Gecko/20100101 Firefox/10.0

Thanks so much,

A.
mardulia
 
Posts: 2
Joined: Wed Feb 08, 2012 10:37 pm

Postby carcam » Thu Feb 09, 2012 7:12 am

It seems to me that it's an issue with the SEF. Try disabling it to see if that solves the issue. Which version of JEvents are you using?

By the way you should upgrade your Joomla! install as serious security flaws have been discovered since Joomla! 1.5.15.
¿Sabías que tenemos soporte en español para los miembros del Club de JEvents? ¡ÚNETE AHORA!
User avatar
carcam
Team Staff
 
Posts: 7105
Joined: Wed Aug 06, 2008 7:50 pm
Location: Almería

Postby mardulia » Thu Feb 09, 2012 3:53 pm

Ah! Yes- that did it. Caused some layout problems, which is weird, but that's not your problem!

Yes I know this site needs to be upgraded. I just took it over, and that is one of the issues I've been discussing with my clients.

Thanks so much for your help and your prompt reply!

A.
mardulia
 
Posts: 2
Joined: Wed Feb 08, 2012 10:37 pm


Return to JEvents 1.5 (No longer actively supported)

  • Who is online
  • View new posts
  • View unanswered posts
  • In total there is 1 user online :: 1 registered and 0 hidden (based on users active over the past 5 minutes)
  • Most users ever online was 94 on Tue Sep 01, 2009 12:33 am
  • Users browsing this forum: Google [Bot]