JEvents 1.4

Component Problem

Postby bumblegrum » Thu Feb 12, 2009 12:32 am

When I try to update the Component config file, I receive the message "waiting for ..... /administrator/index2.php. After something like 10 minutes waiting for anything to happen I simply gave up. This same situation was evident in the 5 times I have uninstalled and attempted to reinstal and update the config for this component.

The calendar module displays on the web page ok but I get 3 copies of the same month vertically and I can't figure out where to fix this. I haven't attempted to enter an event yet.

I'm not having a good time with this product and would appreciate some advice on how to overcome these problems.

Cheers
Brian
bumblegrum
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 29, 2009 8:53 pm

Postby AlanHumphrey » Thu Feb 12, 2009 3:51 am

need more info. Are you running this locally or on your host? What OS? What version of Joomla? What version of Jevents? PHP?
AlanHumphrey
 
Posts: 161
Joined: Sat Dec 27, 2008 7:19 pm

Postby bumblegrum » Thu Feb 12, 2009 7:32 am

Everything is running on the host and I am not sure but suspect it's a Linux system. I am running Joomla 1.5.9 in Native mode and JEvents 1.4.2. Hope this helps.

Cheers
Brian
bumblegrum
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 29, 2009 8:53 pm

Postby AlanHumphrey » Sun Feb 15, 2009 2:05 am

Any reason not to upgrade to 1.4.3?
AlanHumphrey
 
Posts: 161
Joined: Sat Dec 27, 2008 7:19 pm


Return to JEvents 1.4

  • Who is online
  • View new posts
  • View unanswered posts
  • In total there are 0 users online :: 0 registered and 0 hidden (based on users active over the past 5 minutes)
  • Most users ever online was 94 on Tue Sep 01, 2009 12:33 am
  • Users browsing this forum: No registered users